Largo opent mid-december nieuw resort Domein Het Camperveer aan het Veerse Meer

Largo opent mid-december nieuw resort Domein Het Camperveer aan het Veerse Meer

Negende resort in het luxe-aanbod van Largo

  • Resort in typische Engelse stijl aan de rand van het Veerse Meer
  • 5 villa’s en 6 watervilla’s boekbaar vanaf 24 oktober op Largo.nl
  • 6 appartementen vervoegen binnenkort het aanbod
  • Negende resort in het luxe-aanbod van Largo

Aanbieder van luxewoningen en -resorts Largo ontvangt haar eerste gasten op het nieuwe Domein Het Camperveer aan het Veerse Meer mid-december. Het nieuwe landgoed dat in Engelse stijl met heel wat oog voor detail is gebouwd, is vanaf vandaag boekbaar op Largo.nl. Domein Het Camperveer is het negende resort in het aanbod van Largo en het achtste in Zeeland.

De gelukkigen die al een vakantiewoning of resort via Largo regelden weten uit ervaring dat een verblijf bij Largo de ideale vakantie is dankzij de combinatie van persoonlijke vrijheid en luxe ontzorging, zeg maar “The Art of Leisure”. Wat die vakantie zo bijzonder maakt zijn die talloze kleine details waar Largo garant voor staat, en die aanwezig zijn zowel in de service als in de hoogwaardige woningen en resorts die met zorg zijn geselecteerd. Kwaliteit en uniciteit zijn hierbij leidend, maar ook de aanwezigheid van water is essentieel voor de beleving van Largo’s gasten.

Met die vaste waarden in het achterhoofd is ook het prachtige nieuwe Domein Het Camperveer aan de rand van het Veerse Meer in Zeeland met een penseel getekend, door vakmannen gebouwd en door de beste stylisten afgewerkt. De ruime luxeappartementen en watervilla’s zijn in de typische Engelse stijl ontwikkeld en stralen alles uit wat men van die stijl verwacht: prachtige vergezichten, oog voor detail, absolute rust en stilte in het midden van de natuur.

6 watervilla’s, 5 villa’s en 6 ruime appartementen

De gasten van Largo die een druk bestaan kennen en voor wie vakantie heerlijke quality time met het gezin, familie of vrienden betekent, kunnen vanaf vandaag uitkijken naar hun volgende vakantie op het Domein Het Camperveer Veerse Meer in een van de 5 villa’s en 6 watervilla’s voor 6 of 8 personen. Later dit jaar breidt het aanbod nog verder uit met 6 ruime appartementen, waarvan 4 voor 4 en 2 voor 6 personen, in het centrale en statige Villa Helena. Domein het Camperveer is uniek in zijn soort. Op slechts 100 meter afstand van het Veerse Meer, vlakbij het dorpje Kamperland, is dit landgoed geheel in Engelse stijl opgetrokken. Door de ligging aan een prachtige waterpartij, een ruime diversiteit aan bomen en planten en ruime kavels heeft het resort een zeer exclusieve uitstraling gekregen. Het domein omvat in totaal 8 hectare waarop slechts 6 eersteklas appartementen en 15 luxe vrijstaande recreatievilla's zijn gebouwd. Slechts 3% van het gehele landgoed is bebouwd, waardoor ruimte, natuur en privacy optimaal tot hun recht komen.

Persoonlijke host

Wie op het Domein Het Camperveer verblijft, komt er om te genieten van het samen zijn met zijn gezelschap en zal op die bijzondere plek aan het Veerse Meer, nabij Kamperland, rust en een prachtige natuur vinden. Naast het comfort van de ruime appartementen en watervilla’s en de natuurrijke omgeving staat een persoonlijke digitale host garant voor die ontzorging van Largo’s gasten. Op Domein Het Camperveer hoeven gasten namelijk niet met hun vragen tot aan de receptie van het resort te wandelen en daar aan te schuiven, maar beantwoordt de digitale host alle vragen en verzoeken via de in-suite tablet, SuitePad, in hun luxe-appartement of watervilla.

Negende resort van Largo

Het Domein Het Camperveer is het negende resort van Largo, waarvan 8 in Zeeland. Die 9 Largo resorts hebben de afgelopen jaren een bijzonder sterke reputatie opgebouwd bij het Largo publiek dat hoge eisen stelt bij zijn/haar vakantie.

Boekbaar vanaf vandaag

De Largo host zal de eerste gasten op vrijdag 20 december op Domein Het Camperveer welkom heten. Zij kunnen hun verblijf vanaf vandaag via de website van Largo boeken.