Eerste Largo gasten komen aan op luxe Domein Het Camperveer

Eerste Largo gasten komen aan op luxe Domein Het Camperveer

6 luxe appartementen voortaan ook online boekbaar

  • De eerste Largo-gasten komen dit weekend op Domein Het Camperveer aan
  • Erg positieve reacties tijdens het testweekend
  • De 6 luxe appartementen in Villa Helena nu ook boekbaar

Goes, dinsdag 17 december 2019 – Na een succesvol testweekend komen de eerste Largo-gasten vrijdag aan op het luxe resort Domein Het Camperveer. Hiermee schiet het kleinschalige resort onmiddellijk goed uit de startblokken. De 6 luxe appartementen in Villa Helena op het resort staan nu ook online en zijn boekbaar.

Eind oktober kondigde Largo, aanbieder van luxe woningen en resorts, aan dat 6 watervilla’s en 5 villa’s op Domein Het Camperveer boekbaar waren. Anderhalve maand later gaat het het kleinschalige luxe resort aan het Veerse Meer officieel open. Het afgelopen weekend testten enkele partners de woningen uit. Aan de vooravond van de kerstvakantie komen de eerste gasten vrijdag op het domein aan en nemen hun intrek in een van de 11 luxe villa’s.

6 luxe appartementen

Groot nieuws voor het park is dat de 6 luxe appartementen in het statige Villa Helena voortaan ook boekbaar zijn op Largo.nl. De 4 appartementen voor 4 personen en 2 voor 6 personen zijn erg ruim gebouwd en met oog voor details afgewerkt. Allen beschikken over een ruime woonkamer met fraaie zithoek en een open keuken voorzien van alle gemakken. De aparte slaapkamers hebben uiteraard elk een eigen badkamer met inloopdouche. De 6-persoons appartementen, gelegen op de tweede verdieping, beschikken bovendien over een balkon dat toegankelijk is vanuit de woonkamer en waarvan de gasten van het prachtige zicht en de natuur kunnen genieten. Het statige Villa Helena bevindt zich aan de rand van een grote waterpartij. Net als bij de 11 villa’s kunnen de eerste gasten er vanaf 20 december verblijven.

Largo Domein Het Camperveer - Villa Helena
Largo Domein Het Camperveer - Villa Helena

Art of Leisure

Wie al een verblijf in een van de Largo vakantievilla’s en/of -resorts boekte weet dat een verblijf bij Largo de ideale vakantie is dankzij de combinatie van persoonlijke vrijheid en luxe ontzorging, zeg maar “The Art of Leisure”. Wat die vakantie zo bijzonder maakt zijn die talloze kleine details waar Largo garant voor staat, en die aanwezig zijn zowel in de service als in de hoogwaardige woningen en resorts die met zorg zijn geselecteerd. Kwaliteit en uniciteit zijn hierbij leidend, maar ook de aanwezigheid van water is essentieel voor de beleving van Largo’s gasten.

Typische Engelse stijl

Met die vaste waarden in het achterhoofd is ook het prachtige nieuwe Domein Het Camperveer aan de rand van het Veerse Meer in Zeeland met een penseel getekend, door vakmannen gebouwd en door de beste stylisten afgewerkt. De ruime luxe appartementen en watervilla’s zijn in de typische Engelse stijl ontwikkeld - door de Romantiek (begin 19de eeuw) geïnspireerd - en stralen alles uit wat men van die stijl verwacht: prachtige vergezichten, oog voor detail, absolute rust en stilte in het midden van de natuur.

Negende resort

Het Domein Het Camperveer is het negende resort van Largo, waarvan acht in Zeeland. Die 9 Largo resorts hebben de afgelopen jaren een bijzonder sterke reputatie opgebouwd bij het Largo publiek dat hoge eisen stelt bij zijn/haar vakantie.

Media - Largo Domein Het Camperveer